FAQs

FAQ Processing nutupi wêdakakêna

Apa wêdakakêna efek lapisan ora apik

First mriksa masalah kotor wêdakakêna, mriksa lan ngresiki open pangatusan nang tembok lan langit-langit, especial longkangan antarane nduwur sirah setir chain conveyor lan pipe online. Priksa yen Filter pipe online bejat .utawa ora.

Apa werna wêdakakêna nutupi ora seragam utawa beda?

1 Ing wêdakakêna intersperse ora seragam, mriksa kualitas wêdakakêna, lan supaya padha positif lan negatif saka L, sing, b.

2 Luwes pangatusan open kanggo ing suhu paling cocok.

3 Priksa lan nyetel data wêdakakêna Processing nutupi supaya kekandelan seragam.

Carane nggunakake elektrostatik wêdakakêna semprotan gun?

1. Priksa kabeh sambungan kabel pisanan.

2. Ngalih ON bedhil semprotan, karo cahya Green ing.

3.Adjust voltase daya kanggo 60KV-80KV. (Priksa manawa nyambung karo tank wêdakakêna)

4.Press semprotan gun ngalih maneh, ana wêdakakêna uyuh metu kanggo miwiti wêdakakêna karya nutupi.

Arep digarap US?



Tampilan Online Chat!