Најчесто поставувани прашања

ЧПП од прав обработка слој

Зошто слој ефект во прав не е добро

Прво проверете нечистотија проблем во прав, проверка и чистење на рерната на сушење во ѕидот и таванот, особено на јазот помеѓу надземни подвижни тркала синџир и воздух цевка. Проверка дали филтерот за воздух цевка скршени .Или не.

Зошто боја боени не е униформа или различни?

1 едитирате во прав не е униформа, проверка на квалитетот на прав, и се чува исти позитивни и негативни на L, a, b.

2 подесиви печка за сушење на повеќето соодветна температура.

3 Проверете и да се приспособат на податоци на прав обработка на слој за да се задржи на униформа дебелина.

Како да го користите електростатичко прав спреј пиштол?

1. Проверете прво сите кабел.

2. Вклучете го пиштолот за прскање, со Green осветлување.

3.Adjust напон моќ да 60KV-80KV. (Бидете сигурни дека да се поврзете со прав резервоарот)

повторно 4.Press спреј пиштол прекинувач, постои прав прскање надвор да започнат со работа боени.

Сакаат да работат со САД?WhatsApp Онлајн Chat!