FAQs

FAQ i përpunimit shtresë pluhur

Pse efekti Veshje pluhur nuk është e mirë

Së pari kontrolloni problemin papastërti pluhur, kontrolloni dhe të pastër furrë tharje brenda murit dhe tavanit, i veçantë hendekun midis lart timon zinxhir transportues dhe tub ajrit. Kontrollimi nëse filtrin e ajrit tub thyer nuk .or.

Pse ngjyra Veshje pluhur nuk është uniforme apo ndryshe?

1 Pluhur shpërndaj nuk është uniforme, kontrollin e cilësisë pluhur, dhe për të mbajtur të njëjtën pozitive dhe negative e L, a, b.

2 Adjustable tharjes furrë në temperaturën më të përshtatshme.

3 Kontrollo dhe rregullojë të dhënat pluhur përpunimit Veshje për të mbajtur një trashësi uniforme.

Si të përdorni pluhur elektrostatike llak armë?

1. Kontrollo të gjitha lidhjen e kabllit të parë.

2. kaloni në armë llak, me ndriçim Gjelbër në.

3.Adjust tensionit të energjisë në 60KV-80KV. (Sigurohuni që të lidheni me tank pluhur)

4.Press spray kaloni armë përsëri, nuk ka pluhur spërkatje jashtë për të filluar punën pluhur Veshje.

Duan të punojnë me ne?WhatsApp Online Chat!