FAQs

FAQ pamrosésan palapis bubuk

Naha powder pangaruh palapis teu alus

Mimitina pariksa masalah impurity bubuk, pariksa jeung ngabersihan oven drying jero témbok jeung siling, especial celah antara overhead kabayang ranté conveyor sarta pipa hawa. Mariksa lamun filter pipe hawa pegat .or moal.

Naha nu warna bubuk palapis teu seragam atawa béda?

1 The bubuk intersperse teu seragam, mariksa kualitas bubuk, sarta tetep sarua positif jeung negatif tina L teh, a, b.

2 adjustable nu drying oven jeung hawa nu paling merenah.

3 Cék tur saluyukeun data bubuk processing palapis tetep ketebalan seragam.

Kumaha carana nganggo éléktrostatik bubuk semprot gun?

1. Mariksa sakabéh sambungan kabel munggaran.

2. Pindah ON kana gun semprot, kalayan cahaya Héjo on.

3.Adjust tegangan kakuatan pikeun 60KV-80KV. (Pastikeun connect with tank bubuk)

4.Press semprot gun switch deui, aya bubuk nyemprot kaluar pikeun ngamimitian bubuk karya palapis.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!