Rreth nesh

Fod Inxhinieri elektrike u gjet në vitin 2013, Supplies pajisjet e trajtimit duke filluar nga pajisjet individuale Veshje spray për të përfunduar linjat e prodhimit veshja, në një bazë gardian, të përshtatura për kërkesat e konsumatorëve sipërfaqe. Ne kemi kryer qindra projekte në Kinë, SHBA, Brazili, Argjentina, Indi, Pakistan dhe Tajlandë.

Zgjidhjet tona teknike ofrojnë përparësi të padiskutueshme, duke përfshirë edhe jetën e gjatë të dobishme dhe të ulët të mirëmbajtjes dhe shpenzimet operative. Zgjidhjet tona kanë qenë provuar të jetë i besueshëm dhe të mirë-funksionimi, që do të thotë se si klient tonë, ju do të merrni pajisje me besueshmëri të lartë operative.

Në sajë të një rrjeti partnerësh, ne jemi në gjendje për të garantuar ofruesit më të mira lokale të mirëmbajtjes së pajisjeve dhe mbështetje teknike për klientët tanë.

SFEWhatsApp Online Chat!