Produktet që u shërbejnë nevojave shëndetësore të popullatës.Sipas OBSH-së, këto produkte duhet të jenë të disponueshme “në çdo kohë, në sasi të përshtatshme, në format e duhura dozimi, me cilësi të garantuar dhe informacion adekuat, dhe me një çmim që mund të përballojë individi dhe komuniteti”.

Linja e lyerjes me rreze UV

 • Impianti i prodhimit të lyerjes me spërkatje të plotë automatike për spërkatje të bojës UV, PU

  Impianti i prodhimit të lyerjes me spërkatje të plotë automatike për spërkatje të bojës UV, PU

  Vendi i origjinës: Guangdong, Kinë (kontinent) Emri i markës: FOD Numri i modelit: FAL-gf01 Gjendja: Shërbimi i ri pas shitjes i ofruar: Inxhinierë të disponueshëm për makineritë e shërbimit jashtë shtetit Aplikimi: lyerje me llak Lloji i spërkatjes: FIX Funksioni i rrotullimit të pistoletës + boshtit: Trajtim i plotë automatik i lyerjes me spërkatje Garancia: 12 muaj Tension: 220v/380v/440v/50HZ/60HZ Paketimi dhe dorëzimi Detajet e paketimit Filmi dhe kutia prej druri Koha e dorëzimit 30 ditë 1. Lyerje e plotë automatike me spërkatje ...
 • Impianti i prodhimit të lyerjes me spërkatje të plotë automatike për spërkatje të bojës UV, PU

  Impianti i prodhimit të lyerjes me spërkatje të plotë automatike për spërkatje të bojës UV, PU

  Vendi i origjinës: Chongqing, Kinë (Kinë) Emri i markës: FOD Numri i modelit: FAL-gf01 Gjendja: Shërbimi i ri pas shitjes i ofruar: Inxhinierë të disponueshëm për makineritë e shërbimit jashtë shtetit Aplikimi: lyerje me llak Lloji i spërkatjes: FIX Gun+funksioni i rrotullimit të boshtit: Tratment i plotë automatik i lyerjes me spërkatje Garancia: 12 muaj Tension: 220v/380v/440v/50HZ/60HZ Paketimi dhe dërgesa Detajet e paketimit Filmi dhe kutia prej druri Koha e dorëzimit 30 ditë 1. Lyerje e plotë automatike me spërkatje...
 • Linja e lyerjes UV për helmetën plastike

  Linja e lyerjes UV për helmetën plastike

  Vendi i origjinës: Kina (kontinent) Emri i markës: FOD Numri i modelit: FAL Gjendja: Shërbimi i ri pas shitjes i ofruar: Inxhinierë të disponueshëm për makineritë e shërbimit jashtë shtetit Aplikimi: Lyerje e lëngshme UV Emri i produktit: Linja automatike e lyerjes UV Garancia: 12 muaj Tensioni: 220 V /380V Lloji i spërkatjes: Lyerje vetë-rrotulluese Transportues: Transportues zinxhir Sistemi i kontrollit: PLC gjatësia e linjës së ekranit me prekje: dizajni sipas kërkesës së klientit Paketimi & Koha e dorëzimit Film & druri ...
 • Spray UV Linja automatike e lyerjes për pjesët plastike

  Spray UV Linja automatike e lyerjes për pjesët plastike

  Vendi i origjinës: Kina (kontinent) Emri i markës: FOD Numri i modelit: FAL Gjendja: Shërbimi i ri pas shitjes i ofruar: Inxhinierë të disponueshëm për makineritë e shërbimit jashtë shtetit Aplikimi: Lyerje e lëngshme UV Emri i produktit: Linja automatike e lyerjes UV Garancia: 12 muaj Tensioni: 220 V /380V Lloji i spërkatjes: Lyerje vetë-rrotulluese Transportues: Transportues zinxhir Sistemi i kontrollit: PLC gjatësia e linjës së ekranit me prekje: dizajni sipas kërkesës së klientit Paketimi & Koha e dorëzimit Film & druri ...
 • Linja e prodhimit të bojës me spërkatje për shishen e verës

  Linja e prodhimit të bojës me spërkatje për shishen e verës

  Vendi i origjinës: Chongqing, Kinë (Kinë) Emri i markës: FOD Numri i modelit: FAL-gf01 Gjendja: Shërbimi i ri pas shitjes i ofruar: Inxhinierë të disponueshëm për makineritë e shërbimit jashtë shtetit Aplikimi: lyerje me llak Lloji i spërkatjes: FIX Gun+funksioni i rrotullimit të boshtit: Tratment i plotë automatik i lyerjes me spërkatje Garancia: 12 muaj Tension: 220v/380v/440v/50HZ/60HZ Paketimi dhe dërgesa Detajet e paketimit Filmi dhe kutia prej druri Koha e dorëzimit 30 ditë 1. Lyerje e plotë automatike me spërkatje...