Tentang Kami

FOD Téknik Eléktro ieu kapanggih dina 2013, Supplies permukaan parabot perlakuan mimitian ti parabot semprot palapis individual pikeun ngalengkepan garis produksi palapis, dina dasar turnkey, tailored sasuai customer. Kami geus dilumangsungkeun ratusan proyék di Cina, AS, Brazil, Argentina, India, Pakistan jeung Thailand.

solusi teknis urang nawiskeun kaunggulan indisputable, kaasup nyawa mangpaat panjang tur pamaliharaan lemah sareng waragad operasi. solusi kami geus kabuktian jadi diandelkeun jeung well-fungsi, nu hartina sakumaha customer urang, anjeun bakal nampa alat-alat jeung reliabilitas operasional tinggi.

Hatur nuhun ka jaringan tina mitra, kami bisa ngajamin pangalusna panyadia lokal tina pangropéa peralatan sarta rojongan teknis pikeun konsumén urang.

sfe



WhatsApp Online Chat!