Rreth nesh

Zgjidhjet tona teknike ofrojnë përparësi të padiskutueshme

Në sajë të një rrjeti partnerësh, ne jemi në gjendje për të garantuar ofruesit më të mira lokale të mirëmbajtjes së pajisjeve dhe mbështetje teknike për klientët tanë.

Fod Inxhinieri elektrike u gjet në vitin 2013, Supplies pajisjet e trajtimit duke filluar nga pajisjet individuale Veshje spray për të përfunduar linjat e prodhimit veshja, në një bazë gardian, të përshtatura për kërkesat e konsumatorëve sipërfaqe. Ne kemi kryer qindra projekte në Kinë, SHBA, Brazili, Argjentina, Indi, Pakistan dhe Tajlandë.

trajtim Automatic sipërfaqe pajisje Veshje One-Step prodhues

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni

WhatsApp Online Chat!