Tentang Kami

solusi teknis urang nawiskeun kaunggulan indisputable

Hatur nuhun ka jaringan tina mitra, kami bisa ngajamin pangalusna panyadia lokal tina pangropéa peralatan sarta rojongan teknis pikeun konsumén urang.

FOD Téknik Eléktro ieu kapanggih dina 2013, Supplies permukaan parabot perlakuan mimitian ti parabot semprot palapis individual pikeun ngalengkepan garis produksi palapis, dina dasar turnkey, tailored sasuai customer. Kami geus dilumangsungkeun ratusan proyék di Cina, AS, Brazil, Argentina, India, Pakistan jeung Thailand.

Hiji-Lengkah produsén perlakuan permukaan otomatis parabot palapis

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat !