Mesin Lukisan internal pikeun botol - Cina Fod Téknik Eléktro

Mesin Lukisan internal pikeun botol

Katerangan pondok:


  • Min.Order Kuantitas: 100 Potongan / Potongan
  • Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L/C, D/A, D/P, T/T
  • Rincian produk

    Tag produk

    Tempat Asal:
    Cina (Daratan)
    Ngaran Brand:
    FOD
    Jumlah modél:
    F-OM801
    Kaayaan:
    Anyar
    Palayanan saatos penjualan disayogikeun:
    Insinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeri
    barang:
    Mesin Lukisan Otomatis
    Dipaké pikeun:
    botol kaca
    Bahan utama:
    baja kalawan paited
    warna:
    Héjo
    beurat:
    280KG
    Asal:
    Guangdong, Cina
    Palabuhan:
    Shenzhen
    Kode HS:
    84248999000
    Jenis semprot:
    rotasi diri
    Kontrol:
    saklar / PLC

    Bungkusan & Pangiriman

    Rincian bungkusan
    pakét standar ékspor FOD.
    Waktos pangiriman
    Pengiriman barang dina 15 poé gawé

     model: F-OM801 Mesin Lukisan Otomatis


     

    Aplikasi:
    1, témbok jero botol kosmatik, cocooan, alat tulis, kaméra, telepon sélulér, bagian logam sareng plastik…Jsb.
    2, For all types of electroplated workpiece, suitable for UV and oil paint coating, such as Digital Equipment, Goggles, Buttons, Metalparts.
    Advantage:
    1, Fits small amount, high efficiency.
    2, Nyadiakeun pangaruh lukisan stabil, basajan tur fléksibel dina operasi. Aplikasi:
    1, , toys, stationery, cameras, mobile phones, metal&plastic parts…Etc.
    2, For all types of electroplated workpiece, suitable for UV and oil paint coating, such as Digital Equipment, Goggles, Buttons, Metalparts.

    Spésifikasi

    1, Diantos 220V, 50HZ
    2, Kaluaran Daya 800W
    3, Max nyemprot Area Max diaméterna.200mm
    4, No. Spray Gun 4 PCS
    5, Max Jumlah Karya sapotong 40 PCS
    6, Laju 3-6m / mnt (adjustable)
    7, speed timer puteran 50-150 rpm / mnt
    8, Panel Kontrol PLC to touch layar
    9, Diménsi (L * W * H) 1800mm (W) × 1000mm (L) × 750mm (H)
    10, Bahan  Baja

     

     

    Mesin Lukisan Otomatis


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami