instalasi Oversea free mesin lukisan otomatis karo 2 disk / 4 disk - China Fod Teknik Listrik

instalasi Oversea free mesin lukisan otomatis karo 2 disk / 4 disk

Short Description:

Kondisi: Koleksi New: Coating Produksi Line Landasan: Steel Coating: Painting Papan Asal: Guangdong, China (Mainland) Brand Name: FOD Number Model: F813AM005 voltase: 220V Power (W): 600W Ukuran (L * W * H): (W) 1500mmx (D) 1200mmX (H) 1800mm Bobot: 320KG Certification: CE ISO9001 Warranty: 1 Year Sawise-sales Service layanan: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah Digunakna kanggo: UV otomatis & PU nutupi Machine clolor: Gray / Blue Dimention : (W) 1500m ...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    kondisi:
    New
    Koleksi:
    Coating Produksi Line
    landasan:
    steel
    Coating:
    Painting
    Panggonan Asal:
    Guangdong, China (Mainland)
    Jeneng merek:
    FOD
    Panggil Model:
    F813AM005
    voltase:
    220V
    Power (W):
    600W
    Ukuran (L * W * H):
    (W) 1500mmx (D) 1200mmX (H) 1800mm
    bobot:
    320KG
    Certification:
    CE ISO9001
    Warranty:
    1 Year
    Sawise-sales Service Layanan:
    Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah
    Digunakna kanggo:
    UV otomatis & PU nutupi
    Machine clolor:
    Gray / Blue
    Dimention:
    (W) 1500mmx (D) 1200mmX (H) 1800mm
    input:
    110 / 220V, 50HZ
    output:
    600W
    materi utama:
    50 * 50 pipe kothak baja lan stainless steel
    kontrol utama:
    sistem layar PLC Tutul
    Kode Hs:
    8424899910
    Port:
    Shenzhen
    Gunakake:
    bagean Car otomatis lukisan, Photo pigura lukisan, pigura TV lukisan

    Packaging & Delivery

    Details Packaging
    paket kaca standar
    delivery Wektu
    15days

     

        1. Mesin lukisan otomatis karo 2 disk / 4 disk  Brief

     We specialized ing Manufaktur jinis beda saka sumbu sistem semprotan lukisan otomatis panutup reciprocating sumbu sistem semprotan lukisan siji, sumbu XY semprotan sistem lukisan, Tiga, Four lan Lima sumbu semprotan sistem lukisan. Teknologi iki digunakake Applied ing maneka industri kayata dolanan, electronics, plating vakum, panel pintu kayu, bagean automotive lan bagéan plastik.

     

          2 . Mesin lukisan otomatis karo 2 disk / 4 disk   kauntungan utama

      Sistem sumbu semprotan lukisan dirancang ing basis saka servo reciprocating lan R, T lan Z sumbu. Menehi perawatan stabil lan imbang lumahing lukisan, utamané ing adi semprotan, atomization, amba lan jarak fleksibel diatur minangka saben prodhuk,

      Sampeyan bisa gampang dilakokno dening siji buruh lan paramèter uyuh bisa cepet disimpen ing kertu memori PLC sumbu Regawa semprotan peralatan lukisan wis panas pop wiwit ing pasar. Iku mbantu perusahaan modern nyimpen akeh biaya pegawe lan mundhak kapasitas produksi.

         3.Mesin lukisan otomatis karo 2 disk / 4 disk    T echnical paramèter

     

    1, Ing sijine                                    110V / 120v / 127 / 220V / 240V / 380v / 415 / 440v, 50HZ / 60Hz
    2, Power Output                                    600W
    3, Max Uyuh Area                                   Max dia.50mm
    4, No. semprotan Gun                                   1-2 PC
    5, Piece Max No.of Work                                   4-120PCS
    6, Speed                                   (Luwes)
    7, Spay jinis nutupi                                 reciprocating 5 sumbu sistem mesin lukisan servo
    8, Control Panel                                 Layar tutul PLC
    9, Ukuran (L * W H *)                                 1500mm * 1200mm * 1800mm
    10, Material Utama                                 stainless steel & baja
    11, X * Y * area travel Z                                             850 (X) * 850 (Y) * 300 (Z) 
    12, Wiyar Aplikasi Laptop, tampilan, LCD TV, Cellphone, MP3, Button, Keyboard Desk komputer, harddisk portabel, bal plastik, spare parts Car, Frame Photo, Tablet komputer pad 

     

     

     

    4. Mesin lukisan otomatis karo 2 disk / 4 disk  Picture Show

                                                               View View

     

                                                                   


     

     

     

     

     

    5.  Fast siji-langkah Packing &  layang

    10 days disptach mesin wiwit customer diselehake oder.

     

     

     

    6.   Installation service

      buruh Engineer kasedhiya kanggo nggawe 20days instalasi lan testing 5days produksi ing pabrik customer kang adhedhasar rancangan kontrak final drawing. Kindly Wigati sing kanggo instalasi jaban rangkah,

    7.   Maintenance Warranty :

      siji taun babar pisan bakal kasedhiya ing kondisi saka operasi normal mesin. Sajrone periode babar pisan, bagéan rusak bisa diijolke ing free yen rusak wis duwe utang kanggo kualitas ala saka barang, bagean Rusak dibutuhake kanggo ngasilake

     

    8. Hubungi kita kanggo rega paling anyar saka   Lima Axis reciprocating mesin semprotan lukisan

     

     

     

     

     

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !