instalasi Oversea bébas mesin lukisan otomatis kalawan 2 disc / 4 disc - Cina Fod Téknik Eléktro

instalasi Oversea bébas mesin lukisan otomatis kalawan 2 disc / 4 disc

Pondok Description:

Kaayaan: Type anyar: palapis Produksi Line Substrat: Steel palapis: Lukisan Tempat of Origin: Guangdong, Cina (Daratan) Brand Nami: FOD Jumlah Modél: F813AM005 tegangan: 220V Daya (W): 600W Diménsi (L * W * H): (W) 1500mmx (d) 1200mmX (H) 1800mm Beurat: 320KG sertifikasi: CE ISO9001 Rek: 1 Taun Saatos-jualan Service disadiakeun: Insinyur sadia pikeun mesin jasa peuntas laut Dipaké pikeun: UV otomatis & PU palapis mesin clolor: Gray / Blue Dimention : (W) 1500m ...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Kaayaan:
    anyar
    tipe:
    palapis Produksi Line
    substrat:
    waja
    palapis:
    gambaran
    Tempat Asal:
    Guangdong, Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    FOD
    Jumlah modél:
    F813AM005
    Voltaseu:
    220V
    Kakuatan (W):
    600W
    Dimension (L * W * H):
    (W) 1500mmx (d) 1200mmX (H) 1800mm
    beurat:
    320KG
    sertifikasi:
    CE ISO9001
    jaminan:
    1 Taun
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
    Insinyur sadia pikeun mesin jasa peuntas laut
    Dipaké pikeun:
    UV otomatis & PU palapis
    Mesin clolor:
    Gray / Blue
    Dimention:
    (W) 1500mmx (d) 1200mmX (H) 1800mm
    input:
    110 / 220V, 50HZ
    kaluaran:
    600W
    bahan utama:
    50 * 50 pipe pasagi baja tur stainless steel
    kontrol utama:
    Sistim Screen purwakarta Toel
    Kode Hs:
    8424899910
    port:
    Shenzhen
    Paké:
    bagian mobil otomatis lukisan, Poto pigura lukisan, pigura TV lukisan

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan
    pakét baku ékspor
    Waktos pangiriman
    15days

     

        1. Mesin lukisan otomatis kalawan 2 disc / 4 disc  singket

     Urang husus di manufaktur tipe béda tina sumbu Sistim semprot lukisan otomatis ngawengku reciprocating sumbu Sistim semprot lukisan tunggal, sumbu XY menyemprot Sistim lukisan, Tilu, Opat jeung Lima sumbu menyemprot Sistim lukisan. Téhnologi ieu lega dilarapkeun di sagala rupa industri kayaning kaulinan, éléktronika, plating vakum, panel panto kai, bagian otomotif jeung bagian plastik.

     

          2 . Mesin lukisan otomatis kalawan 2 disc / 4 disc   kaunggulan utama

      Sistem sumbu semprot lukisan dirancang dina dasar servo reciprocating jeung R, T na Z sumbu. Eta nyadiakeun perlakuan stabil sarta saimbang permukaan lukisan, utamana cairan semprot, atomization, sudut sarta jarak pisan fléksibel disaluyukeun sakumaha per produk,

      Ieu bisa gampang dioperasikeun ku hiji worker na parameter nyemprot bisa gancang disimpen di kartu memori purwakarta sumbu .Our menyemprot parabot lukisan geus di panas populér saprak di pasar. Eta mantuan parusahaan modern ngaheéat teuing ongkos kuli sarta bisa ningkatkeun kapasitas produksi.

         3.Mesin lukisan otomatis kalawan 2 disc / 4 disc    T echnical parameter

     

    1, Dina nunda                                    110V / 120v / 127 / 220V / 240V / 380v / 415 / 440v, 50HZ / 60HZ
    2, Power Kaluaran                                    600W
    3, Max nyemprot Area                                   Max dia.50mm
    4, No. menyemprot Gun                                   1-2 PCS
    5, sapotong Max No.of Gawé                                   4-120PCS
    6, Speed                                   (Adjustable)
    7, Spay tipe palapis                                 reciprocating 5 sumbu Sistim mesin lukisan servo
    8, Control Panel                                 layar rampa purwakarta
    9 Dimensi (L * W H *)                                 1500mm * 1200mm * 1800mm
    10, Bahan utama                                 stainless steel & baja
    11 X * Y * aréa perjalanan Z                                             850 (X) * 850 (Y) * 300 (Z) 
    12, lega Aplikasi Laptop, tampilan, LCD TV, cellphone, MP3, Button, kibor meja komputer, teuas drive Hotspot, bal plastik, suku cadang Car, pigura Poto, Tablet komputer Pad 

     

     

     

    4. Mesin lukisan otomatis kalawan 2 disc / 4 disc  Gambar Tembongkeun

                                                               Infront Témbongkeun

     

                                                                   


     

     

     

     

     

    5.  Fast hiji-hambalan Packing &  pangiriman

    10 poé disptach mesin saprak customer ditempatkeun oder.

     

     

     

    6.   Installation service

      pagawe insinyur nu sadia sangkan 20days instalasi tur nguji 5days produksi di pabrik customer urang dumasar kana rarancang kontrak final gambar. Bageur nawaran reureuh di dicatet yén pikeun instalasi luar negeri,

    7.   Purwokerto Rek :

      jaminan Sataun bakal disadiakeun dina kaayaan operasi normal tina mesin. Salila période tina nanaon, bagian ruksak bisa disilihtukeurkeun di bébas lamun ruksak ieu owing kana kualitas goréng tina barang, bagian Ruksak anu diperlukeun pikeun balik

     

    8. Contact us keur harga panganyarna tina   Lima Axis reciprocating mesin semprot lukisan

     

     

     

     

     

     

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!