BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

FOD Teknik Elektro

Pambuka

FOD ELECTRICAL ENG CO,.LIMITED iki diadegaké ing April 2013, Nggawe pabrik ing kutha DongGuan kang tengah manufaktur misuwur saka China. We specialized ing lapangan nutupi perawatan lumahing otomatis. Produk utama kami meliputi garis lukisan otomatis, mesin lukisan internal otomatis, mesin lukisan sumbu, robot semprotan lukisan, oven pengering IR, oven curing UV lan aksesoris.

Kanthi pangembangan taun-taun iki, kita wis nggawe rantai pasokan lengkap kanggo manufaktur mesin pelapis lan riset jas Teflon basis banyu kanggo nyedhiyakake solusi terpadu siji-mandeg kanggo proyek toko Paint turn-key, Mesin lan jas kita digunakake ing industri sing beda-beda. minangka bagean mobil, peralatan omah, elektronik, manufaktur produk logam lan plastik…

  • -
    Didegaké ing 2013
  • -
    16 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 18+ produk
  • -$
    Luwih saka 20 yuta

produk

Inovasi

  • Non Stick panci mesin sandblasting

    Wajan Non Stick Sandbla...

    1.Non stick pan Sandblasting Machine with self-rotary system Sandblasting machine is belong to rough surface treatment scope.It helps to increse coating adhensive force for metal products.To achieve a more smooth and uniform surface coating effect.The sandblsting machine is widely applied in Non stick pans.Automotive,cookers,machine tools industries. 2.Machine main parameters Machine Name Tunnel type automatic Sabd blasting machine Measurement L1100*W1300*H2800mm Process area L10...

  • Mesin sandblasting plat paduan

    Plat paduan sandblast...

    1.Sandblasting Machine Sandblasting machine is belong to rough surface treatment scope.It helps to increse coating adhensive force for metal products.To achieve a more smooth and uniform surface coating effect.The sandblsting machine is widely applied in Automotive,cookers,machine tools industries. 2.Machine main parameters Machine Name Tunnel type automatic Sabd blasting machine Measurement L3000*W1450*H3200mm Process area L1000*W1450*H800mm Loading area W800*H350mm Separato...

  • Mesin sandblasting kanggo piring logam

    Mesin sandblasting...

    1.Sandblasting Machine Sandblasting machine is belong to rough surface treatment scope.It helps to increse coating adhensive force for metal products.To achieve a more smooth and uniform surface coating effect.The sandblsting machine is widely applied in Automotive,cookers,machine tools industries. 2.Machine main parameters Machine Name Tunnel type automatic Sabd blasting machine Measurement L3000*W1450*H3200mm Process area L1000*W1450*H800mm Loading area W800*H350mm Separato...

PAWARTA

Service First