Babagan awake dhewe

solusi technical kita kurban kaluwihan indisputable

Thanks kanggo jaringan partners, kita bisa njamin paling panyedhiya lokal pangopènan peralatan lan technical support kanggo kita pelanggan.

FOD Teknik Listrik ketemu ing 2013, Supplies lumahing peralatan perawatan kiro-kiro saka peralatan semprotan nutupi individu kanggo ngrampungake garis produksi nutupi, ing basis turnkey, ngarang syarat customer. Kita wis digawa metu atusan proyèk ing China, USA, Brazil, Argentina, India, Pakistan lan Thailand.

Siji-Langkah Produsèn perawatan lumahing otomatis peralatan kanggo nutupi

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

WhatsApp Online Chat !