Производите кои ги опслужуваат здравствените потреби на населението.Според СЗО, овие производи треба да бидат достапни „во секое време, во соодветни количини, во соодветни дозирани форми, со сигурен квалитет и соодветни информации и по цена што може да си ја дозволи поединецот и заедницата“.

Линија за сликање со УВ вретено

 • Комплетна автоматска фабрика за производство на бојадисување со прскање за UV, PU прскање бои

  Комплетна автоматска фабрика за производство на бојадисување со прскање за UV, PU прскање бои

  Место на потекло: Гуангдонг, Кина (Кина) Име на брендот: FOD Број на модел: FAL-gf01 Состојба: Обезбедена нова услуга по продажбата: Инженери достапни за сервисирање на машини во странство Примена: сликање со лак Тип на прскање: ФИКС пиштол + ротација со вретено двигател Функција: Целосно автоматско боење со прскање Гаранција: 12 месеци Напон: 220v/380v/440v/50HZ/60HZ Детали за пакување за пакување и испорака Филм и дрвена кутија Време на испорака 30 дена 1. Целосно автоматско боење со прскање ...
 • Комплетна автоматска фабрика за производство на бојадисување со прскање за UV, PU прскање бои

  Комплетна автоматска фабрика за производство на бојадисување со прскање за UV, PU прскање бои

  Место на потекло: Чонгкинг, Кина (Кина) Име на брендот: FOD Број на модел: FAL-gf01 Состојба: Обезбедена нова услуга по продажбата: Инженери достапни за сервисирање на машини во странство Примена: бојадисување со лак Тип на прскање: ФИКС пиштол+вртено ротација Функција: Целосно автоматско боење со спреј Гаранција: 12 месеци Напон: 220v/380v/440v/50HZ/60HZ Пакување и испорака Детали за пакување Филм и дрвена кутија Време на испорака 30 дена 1. Целосно автоматско боење со прскање...
 • УВ линија за бојадисување за пластична кацига

  УВ линија за бојадисување за пластична кацига

  Место на потекло: Кина (континентална) Име на брендот: FOD Број на модел: FAL Состојба: Нова Обезбедена услуга по продажбата: Инженери достапни за сервисирање на машини во странство Примена: УВ течно сликарство Име на производ: Автоматска линија за сликање УВ Гаранција: 12 месеци Напон: 220V /380V Тип на прскање: Само-ротирачко сликање Транспорт: Транспортник со синџир Систем за контрола: PLC екран на допир Должина на линијата: дизајн по барање на клиентот Пакување и време на испорака Филм и дрвен ...
 • УВ спреј Автоматска линија за боење на пластични делови

  УВ спреј Автоматска линија за боење на пластични делови

  Место на потекло: Кина (континентална) Име на брендот: FOD Број на модел: FAL Состојба: Нова Обезбедена услуга по продажбата: Инженери достапни за сервисирање на машини во странство Примена: УВ течно сликарство Име на производ: Автоматска линија за сликање УВ Гаранција: 12 месеци Напон: 220V /380V Тип на прскање: Само-ротирачко сликање Транспорт: Транспортник со синџир Систем за контрола: PLC екран на допир Должина на линијата: дизајн по барање на клиентот Пакување и време на испорака Филм и дрвен ...
 • Транспортна линија за производство на боење со спреј за шише вино

  Транспортна линија за производство на боење со спреј за шише вино

  Место на потекло: Чонгкинг, Кина (Кина) Име на брендот: FOD Број на модел: FAL-gf01 Состојба: Обезбедена нова услуга по продажбата: Инженери достапни за сервисирање на машини во странство Примена: бојадисување со лак Тип на прскање: ФИКС пиштол+вртено ротација Функција: Целосно автоматско боење со спреј Гаранција: 12 месеци Напон: 220v/380v/440v/50HZ/60HZ Пакување и испорака Детали за пакување Филм и дрвена кутија Време на испорака 30 дена 1. Целосно автоматско боење со прскање...