за нас

Нашите технички решенија нудат неоспорен предности

Благодарение на мрежа на партнери, ние сме во состојба да се гарантира најдобрите локални добавувачи на опрема за одржување и техничка поддршка за нашите клиенти.

ФОД електротехника е пронајден во 2013 година, материјали површински третман опрема кои се движат од индивидуални опрема спреј слој да се заврши производството слој линии, врз основа на клуч, прилагодени на барањата на клиентите. Спроведовме стотици проекти во Кина, САД, Бразил, Аргентина, Индија, Пакистан и Тајланд.

Еден чекор производителот Автоматски површинска обработка слој опрема

Ние обезбеди иновативни решенија за одржлив напредок. Нашиот професионален тим работи на тоа да се зголеми ефикасноста на продуктивноста и трошоците на пазарот

Контактирајте не

WhatsApp Онлајн Chat!