5 Axis reciprocating semprot garis lukisan pikeun panel kai permukaan mobil - Cina Fod Téknik Eléktro

5 Axis reciprocating garis semprot lukisan pikeun panel kai permukaan mobil

Pondok Description:

Place of Origin: China (Mainland) Brand Name: FOD Model Number: FAL Condition: New After-sales Service Provided: Engineers available to service machinery overseas Name: Automatic painting line Function: UV liquid paint coating Type: Fully Automatic Conveyor: Chain conveyor Control system: PLC touch screen Sprayer: Spray gun Power: 380V/50HZ Application: car painting Packaging & Delivery Packaging Details Film and wooden case Delivery Time 35 working days


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Tempat Asal:
    Cina (Daratan)
    Ngaran brand:
    FOD
    Jumlah modél:
    FAL
    Kaayaan:
    anyar
    Sanggeus-jualan Service disadiakeun:
    Insinyur sadia pikeun mesin jasa peuntas laut
    ngaran:
    garis lukisan otomatis
    fungsi:
    UV palapis cet cair
    tipe:
    pinuh otomatis
    Conveyor:
    ranté conveyor
    sistim kontrol:
    layar rampa purwakarta
    Sprayer:
    semprot gun
    kakuatan:
    380V / 50HZ
    aplikasi:
    lukisan mobil

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan
    Studi Film sarta hal kai
    Waktos pangiriman
    35 poé gawé


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !