instalasi Oversea line lukisan Robotic semprotan free for Paint Tembung, UV Paint uyuh - China Fod Teknik Listrik

instalasi Oversea Robotic semprotan free line lukisan kanggo Paint Tembung, Paint UV uyuh

Short Description:

Type: Automatic Control Other: Intellegent Spraying Robot Application: Industrial Automaticspray painting Spraying method: On-line Traking Spraying Automatic Grade: Fully Automatic Spray gun: Devilbiss/Graco Spraying for: lacquer paint,PU,UV paint finishing Packaging & Delivery Packaging Details Film and wooden case Delivery Time 20days 1.Robotic spray painting line Brief Automatic Robotic spray painting line which support one-step automatic painting production includin...


  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Koleksi:
    Control otomatis
    liyane:
    Intellegent Uyuh Robot
    aplikasi:
    Industrial Automaticspray lukisan
    cara uyuh:
    On-line Traking Uyuh
    Grade otomatis:
    kanthi otomatis
    Semprotan gun:
    Devilbiss / Graco
    Uyuh kanggo:
    Paint lacquer, PU, ​​Paint UV Kola

    Packaging & Delivery

    Details Packaging
    Fim lan kayu-kayuan cilik
    delivery Wektu
    20days

    1.Robotic semprotan line lukisan Brief

    Otomatis baris lukisan robot semprotan kang ndhukung siji-langkah produksi lukisan otomatis kalebu:  Loading-Antistatic sistem bledug-free-Robot semprotan -Flash mati-Top jas - Paint pangatusan - UV ngruwat - cooling-Unloading . Iku uga digunakake digunakake bebarengan karo perawatan metallization Vacuum kanggo nyedhiyani perawatan lumahing kualitas kanggo Toys Plastik, spare parts Car, bingkai bagean, Motorbike spare controller, Tablet komputer pad Nihan, pigura Jam, panel lawang kayu.

     

    2..Robotic line semprotan lukisan Advantage Utama

     2.1. Ngarepke semprotan luwih fleksibel lan kadohan 

     2.2  Dirancang minangka saben requirement pelanggan 

     2.3  Robot tingkat semprotan dhuwur

     2,4 C utawa e teknologi support

     2,5  njamin kualitas dhuwur 

     2.6  pangopènan kurang

     2.7 macem-macem bahan kayata industri plastik, logam lan kayu

     2,8 full otomatis kontrol dening layar tutul PLC

     

    3.  Robotic semprotan lukisan Line  Sistem Utama 

    1) Booth elektrostatik & Flame wis perawatan:

    2) 3Axis / 4Axis / 5Axis / 6Axis Robot sistem semprotan lukisan

    3) Devilbiss / Graco otomatis Spray gun 

    4) open IR pangatusan  

    5) open UV ngruwat  

    6) sistem Conveyor Chain

    7) Air nyediakke unit

    8) Graco Paint nyawiji & sistem sumber

    9) sistem PLC tutul kontrol layar

    4. Robotic semprotan lukisan Line  Picture Show

                                                                           sistem Spray 4.1 Robot

     

                                                                            automobile Bumper

                                                        4.2 Ground sistem rak conveyor

    4.3 Paint pangatusan & Ngruwat open

    sistem nyawiji 4.4 Paint

     

    njamin 5.Maintenance

     siji taun babar pisan bakal kasedhiya ing kondisi saka operasi normal mesin. Sajrone periode babar pisan, bagéan rusak bisa diijolke ing free yen rusak wis duwe utang kanggo kualitas ala saka barang, bagean Rusak dibutuhake kanggo ngasilake kita. Yen iki rusak dening manungsa, bagéan bakal diijolke utawa didandani ing biaya minangka petik.

    Engineer kasedhiya kanggo oversea kanggo instalasi, trainning lan pangopènan.

    6.Fast Shipping

    1.Deliery ing dina 10working.

    2.FOB Shenzhen utawa kapal segara CIF.

    paket cilik 3.Wooden Nyingkiri karusakan

    7.Contact kita kanggo rega lastest saka reciprocating mesin lukisan


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !