instalasi Oversea garis lukisan Robotic semprot bébas pikeun cet Ngeun, UV cet nyemprot - Cina Fod Téknik Eléktro

instalasi Oversea Robotic semprot bébas garis lukisan pikeun cet Ngeun, cet UV nyemprot

Pondok Description:

Type: Automatic Control Other: Intellegent Spraying Robot Application: Industrial Automaticspray painting Spraying method: On-line Traking Spraying Automatic Grade: Fully Automatic Spray gun: Devilbiss/Graco Spraying for: lacquer paint,PU,UV paint finishing Packaging & Delivery Packaging Details Film and wooden case Delivery Time 20days 1.Robotic spray painting line Brief Automatic Robotic spray painting line which support one-step automatic painting production includin...


  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    tipe:
    Control otomatis
    sejenna:
    Intellegent nyemprot Robot
    aplikasi:
    Industrial Automaticspray lukisan
    Metoda nyemprot:
    Dina garis Traking nyemprot
    Kelas otomatis:
    pinuh otomatis
    Menyemprot gun:
    Devilbiss / Graco
    Nyemprot pikeun:
    cet lacquer, PU, ​​cet UV pagawean

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan
    Studi Film sarta hal kai
    Waktos pangiriman
    20days

    1.Robotic semprot garis lukisan singket

    Otomatis garis lukisan Robotic semprot nu ngarojong hiji-hambalan produksi lukisan otomatis kaasup:  Loading-Antistatic Sistim debu-haratis-Robot semprot -Flash kaluar-Top jaket - cet drying - UV curing - cooling-unloading . Hayu urang ogé loba dipaké bareng jeung perlakuan metallization vakum nyadiakeun perlakuan permukaan kualitas luhur pikeun Toys Plastik, suku cadang Car, pigura bagian, motor cadang controller, Tablet komputer Pad cangkang, pigura Jam, panel panto Kai.

     

    2..Robotic garis semprot lukisan Kauntungan utama

     2.1. Sudut semprot leuwih fleksibel jeung jarak 

     2.2  Dirarancang sakumaha per sarat konsumén 

     2.3  Robot laju semprot tinggi

     2.4 C atanapi e téhnologi rojongan

     2.5  garansi kualitas luhur 

     2.6  pangropéa kirang

     2.7 ragam baku kayaning industri plastik, logam jeung kai

     2.8 pinuh otomatis dikawasa ku layar toél purwakarta

     

    3.  Robotic semprot lukisan Line  Systems Utama 

    1) stan éléktrostatik & hirupkeun pre-perlakuan:

    2) 3Axis / 4Axis / 5Axis / 6Axis Robot Sistim semprot lukisan

    3) Devilbiss / Graco otomatis semprot gun 

    4) oven IR drying  

    5) oven UV curing  

    6) sistem Conveyor Chain

    7) Air supplying Unit

    8) Graco cet campur kode & Sistim suplai

    9) sistem purwakarta touch kontrol layar

    4. Robotic semprot lukisan Line  Gambar Tembongkeun

                                                                           Sistim semprot 4.1 Robot

     

                                                                            Automobile bemper

                                                        4.2 Ground Sistim rak conveyor

    4.3 cet Drying & curing oven

    Sistim campur kode 4.4 cet

     

    Penjaminan 5.Maintenance

     jaminan Sataun bakal disadiakeun dina kaayaan operasi normal tina mesin. Salila période tina nanaon, bagian ruksak bisa disilihtukeurkeun di bébas lamun ruksak ieu owing kana kualitas goréng tina barang, bagian Ruksak anu diperlukeun pikeun balik kami. Lamun ieu ruksak ku mahluk manusa, patempatan bakal disilihtukeurkeun atanapi repaired di ongkos saperti petik.

    Insinyur geus sadia pikeun oversea pikeun instalasi, trainning jeung perawatan.

    6.Fast pengiriman barang

    1.Deliery dina poé 10working.

    2.FOB Shenzhen atanapi pengiriman barang laut CIF.

    pakét hal 3.Wooden Ngahindarkeun ruksakna

    7.Contact kami pikeun harga lastest of Reciprocating mesin lukisan


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !